Creatief, innovatief & interactief


Wat is jouw verhaal?

Coaching


Als coach zet ik jou op de rode loper. Jij staat centraal. Ik loop een stukje met je mee, constructief en met compassie. Zo krijg je inzicht in je eigen verhaal en worden jouw doelen helder. Ik luister zonder oordeel en speel in op wat zich voordoet. Soms direct, soms met een kwinkslag, maar altijd met aandacht. Ik zet je in beweging, zodat je met vertrouwen de juiste stappen zet. Daarbij zet ik werkvormen in die ik heb verzameld uit mijn opleidingen, trainingen, en in de werkpraktijk.

Training


Als trainer werk ik met groepen die willen werken aan een positief en stimulerend klimaat, waarin ontwikkeling centraal staat. Ik zorg voor positieve en prettige energie, waarbij ruimte ontstaat voor contact, uitwisseling en samenwerking. Dat doe ik met een koffer vol met verhalen, technieken, activiteiten en modellen, en vooral: met een fikse dosis improvisatie en humor!

burodeloper


Onder de naam Burodeloper verzorg ik, Remco Heijmans (1980), coaching voor individuen en geef ik trainingen aan teams. Naast coach en trainer ben ik docent, pedagoog, filosoof, acteur en storyteller.

In Burodeloper komen al mijn skills en ervaring samen. Als filosoof ben ik bedachtzaam, analytisch en zorgvuldig. Als docent ben ik constructief en zorgzaam. Als acteur bestudeer en verbeeld ik. Als storyteller gebruik ik de kracht van het verhaal en de metafoor. In mijn coaching en training werk ik op dit kruispunt van reflectie en compassie, en van kennis en verbeelding, om samen met jou of jullie nieuwe stappen te kunnen ontdekken en uitproberen. Zo begeleid ik je, weloverwogen én speels, naar meer lef om met vertrouwen te doen wat bij jou/jullie past.

Achtergrond


Ik studeerde af in de Filosofie van de Pedagogiek (2004) en ben gediplomeerd docent in het basisonderwijs (2007). Naast mijn werk als kleutermeester heb ik me vanaf 2013 steeds meer verdiept in creatieve, speelse vormen van leren. Ik ontwikkelde me verder op het gebied van toegepaste improvisatie- en theatertechnieken, een fascinerende nieuwe en creatieve manier van trainen en ontwikkelen. Ik trainde groepen in improvisatietheater en speelde met MindMix voorstellingen op scholen. Ik volgde onder meer trainingen ‘train-de-trainer’ bij Andre Besseling en Raymond van Driel. In 2015 en 2016 woonde ik in Oxford, Engeland, waar ik werkte als storyteller, acteur, en improtrainer. Daar heb ik me als coach ontwikkeld bij Restore, een organisatie die zich inzet voor de re-integratie op de arbeidsmarkt van mensen met geestelijke gezondheidsproblematiek. Als fanatiek wandelaar kon ik mijn hart ophalen in het gevarieerde Britse landschap. Steeds weer ondervond ik hoe buiten in de natuur zijn een goed tegenwicht biedt tegen het hectische dagelijks leven, hoe je buiten ontspant, reflecteert en geïnspireerd raakt. Terug in Nederland zette ik de volgende stap: ik volgde de opleiding tot Wandelcoach (2017) bij Hilde Backus en startte Burodeloper. Mijn stijl van coaching is sterk verwant aan de positieve psychologie. Die combineer ik met een originele mix van speelse en actieve werkvormen vanuit improvisatietheater en storytelling. Wanneer de tijd het toelaat blijf ik actief als improvisatie- en trainingsacteur en storyteller.

Anderen over BURODELOPER


Contact


Logo burodeloper

Zin in? Zet die eerste stap. Een vrijblijvende eerste kennismaking is zo geregeld.
Bel 06 15 61 05 54 of laat een bericht achter. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Remco Heijmans avatar

Remco Heijmans
06 15 61 05 54
remco@burodeloper.nl