Bij twijfel, doen!


De eerste stap is zo gezet

Locatie


Burodeloper coacht tijdens wandelingen in en rondom Nijmegen. Gebruikelijke locaties zijn Heumensoord, de Stadswaard en de Bizonbaai. Heb je een andere voorkeur, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tarieven (particulier)


Kennismakingsgesprek
van 45 minuten: gratis

Leven met Lef (traject)
5 keer à 1,5 uur: €559,-

Wandelcoachgesprek
Losse wandeling van 1,5 uur: €119,-

Zakelijke trainingen


Burodeloper levert trainingen en trajecten op maat. De locatie en kosten van een training of traject zijn grotendeels afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Annulering afspraak


Een afspraak wordt gemaakt op een tijdstip dat ons beide uitkomt. Ben je verhinderd, laat het dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Anders wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden


Lees hier de algemene voorwaarden.

Vergoeding


In bepaalde gevallen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding voor coaching of training. Informeer altijd naar de mogelijkheden!

De meeste werkgevers reserveren per medewerker een opleidingsbudget. Wanneer de coaching gericht is op persoonlijke of professionele ontwikkeling kan de werkgever dit budget inzetten. Bespreek daarvoor je persoonlijke doel en mogelijkheden met je werkgever.

Loopbaancoaching is aftrekbaar bij de belastingaangifte. Je coachtraject moet dan in verband staan met inkomensverwerving of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten meenemen als ondernemerskosten. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst.

Ontvang je een uitkering, dan stelt het UWV een budget beschikbaar ten behoeve van je herstel en re-integratie. Hiermee kun je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk betalen. Neem voor meer informatie contact op met het UWV.

Contact


Logo burodeloper

Zin in? Zet die eerste stap. Een vrijblijvende eerste kennismaking is zo geregeld.
Bel 06 15 61 05 54 of laat een bericht achter. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Remco Heijmans avatar

Remco Heijmans
06 15 61 05 54
remco@burodeloper.nl