Groepstraining op maat


Vooruit met improvisatie, een frisse blik en een goed verhaal

Innoveren door te improviseren


Creativiteit, communicatie, samenwerking, probleemoplossing.

Jullie team staat voor een pittige uitdaging: In het kader van reorganisatie, innovatie of troubleshooting wordt er een flink beroep gedaan op jullie creativiteit, effectiviteit en productiviteit. In een snel veranderende situatie moet een vraagstuk eigenlijk al opgelost zijn voordat jullie begonnen zijn.

Deze training richt zich op improvisatie als een set vaardigheden om uitdagingen op de werkvloer vol bravoure aan te gaan. Improviseren draait om inspelen op de situatie, snel schakelen in onverwachte omstandigheden, vol overtuiging keuzes maken (en bereid zijn daarbij te falen) en constructief samenwerken. Je zegt ‘ja!’, in plaats van ‘ja, maar…’. We gaan op zoek naar al het probleemoplossend potentieel dat je team bezit. We ontdekken hoe je de unieke kwaliteiten van ieder teamlid kunt laten stralen. Dat doen we in actieve trainingsvormen die je op een speelse wijze fysiek en mentaal in beweging zetten. De speelse toon zorgt voor lichtheid en openheid. Je ervaart direct resultaat en gegarandeerd plezier.

Storytelling voor effectieve teams


Branding, effectiviteit, creativiteit, teamgeest.

Je team moet zich steeds weer naar buiten toe presenteren. Maar wie zijn jullie? Waar staan jullie voor? En waarnaar zijn jullie op weg? Kortom, wat is jullie verhaal? Het hebben van een helder verhaal met een sprankelende uitstraling zorgt voor helderheid, voor jezelf en je klanten. Maar hoe doe je dat?

Storytelling draait om het verhaal, de verteller en het publiek. In deze training ga je op zoek naar jullie unieke verhaal, naar de essentie er van. Daarmee bouw je stap voor stap het verhaal dat niet alleen vertelt wat je doet, maar ook waarom en hoe. Juist dat laatste is belangrijk om uit te stralen. Dat is wat je publiek aanspreekt. Zo worden jullie de helden in jullie eigen verhaal. Bovendien leer je hoe je dat op een boeiende en creatieve manier overbrengt. Door met jullie verhaal te spelen vind je de juiste toon. Je vindt samen nieuwe inspiratie, verbinding en kracht.

Buitenlucht voor rust, ruimte en plezier


Stress, werkdruk, samenwerking, reflectie.

Staat de druk bij jullie vol op de ketel? Zorgt dat soms voor te veel stress? Merken jullie dat de ruimte voor onderling contact af en toe wel heel klein is? Verdwijnt iedereen regelmatig op zijn eigen eilandje? Gun jullie zelf dan een kleine adempauze.

Ik neem jullie mee naar buiten. Lekker het bos in of gewoon het kantoor uit, de hoek om. Al wandelend gooien we de luiken open om eens vrij te associëren en nieuwe inzichten op te doen. Over jezelf, elkaar en jullie als team. Je stapt daarna vol frisse energie weer naar binnen.
Onderzoek wijst uit dat in de natuur zijn ontspant en stress verlaagt. Je ervaart er meer denkruimte. De elementen zetten je zintuigen open. Het levert nieuwe energie op. Wandel een eindje samen en ervaar dat er meer te beleven is dan je in eerste instantie verwacht. En verbind zo het nuttige met het aangename.

Voor alle trainingen geldt: de mogelijkheden worden altijd aangepast aan jullie wensen.
Neem contact op voor die mogelijkheden, meer informatie of een offerte. Burodeloper denkt graag mee en levert werk op maat.

Contact


Logo burodeloper

Zin in? Zet die eerste stap. Een vrijblijvende eerste kennismaking is zo geregeld.
Bel 06 15 61 05 54 of laat een bericht achter. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Remco Heijmans avatar

Remco Heijmans
06 15 61 05 54
info@burodeloper.nl